Soki z jarmużu i pomarańczy, buraka i jabłka oraz z ananasa znalazły się w ofercie produktów marki Witmar. Nowe smaki już trafiły na sklepowe półki.
– Wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów. Wiemy, że produkty takie jak jarmuż i burak znajdują się wśród najgorętszych dietetycznych trendów ze względu na swoje zdrowotne właściwości. Postanowiliśmy więc stworzyć wysokiej jakości soki wytwarzane z tych warzyw, które każdy będzie mógł bez obaw umieścić w swoim codziennym menu – tłumaczy Anna Pawłowska-Kruzińska, kierownik ds. Marketingu Marwit Sp. z o.o.
Wszystkie nowe soki marki Witmar są w 100% produkowane z warzyw i owoców. Nie zawierają żadnych chemicznych dodatków i nie są rozcieńczone wodą. Ich okres przydatności do spożycia wynosi w zależności od smaku od 72 do 120 godzin. Do dystrybucji trafią w zakręcanych butelkach PET o pojemności 500 ml, podobnie jak pozostające w sprzedaży inne wyroby marki – sok z marchwi, granatu oraz pomarańczy.