Plastry Hochland - smak, któremu trudno się oprzeć
Aktualności Polecamy

Plastry Hochland – smak, któremu trudno się oprzeć

Hochland Polska wprowadza na rynek swój kultowy produkt – sery topione Hochland w plastrach – w nowej recepturze bez konserwantów i nowych atrakcyjnych opakowaniach! Z tej okazji obyło się wyjątkowe śniadanie prasowe w nadwiślańskim ogrodzie restauracji Boathouse.
Całość spotkania poprowadził Jacek Wyrzykiewicz PR&Marketing Services Manager Hochland Polska w duecie z Marzeną Rogalską, znaną prezenterką, pasjonatką rozmów, miłośniczką dobrej kuchni. Kulinarnymi gwiazdami byli: Monika Mrozowska i Tomek Woźniak. Monika Mrozowska to znana wegetarianka, autorka książek kulinarnych, aktorka i kochająca mama trójki dzieci. Z kolei Tomek Woźniak to młody szef kuchni, pasjonat gotowania, który pragnie, aby Polacy jedli lepiej. W jego kuchni nie może zabraknąć skórki cytrynowej, mięty oraz chili.

Potyczki kulinarno – śniadaniowe między teamami Moniki Mrozowskiej i Tomka Woźniaka, z nowymi plastrami Hochland w roli głównej cieszyły się dużym zainteresowaniem. Zupełnie nowe pomysły i propozycje na tosty, tortille, kanapki w wersji wegetariańskiej, a także mięsnej były przygotowywane razem z gośćmi. Do wyrażania swoich opinii na temat przekąsek śniadaniowych zachęcała Marzena Rogalska. Jedną z głównych atrakcji było wyświetlenie filmu reklamowego, który uczestnicy spotkania mieli szansę zobaczyć, jako pierwsi. Spot został przygotowany specjalnie na potrzeby startującej w czerwcu kampanii reklamowej.

W śniadaniu prasowym wzięli udział przedstawicieli mediów – najbardziej poczytnych magazynów kobiecych i kulinarnych, portali internetowych oraz prasy fachowej.

Plastry Hochland - smak, któremu trudno się oprzeć Plastry Hochland - smak, któremu trudno się oprzeć

Dodaj komentarz