Wariant I:
– chleb
– ugotowane buraki
– rukola
– hummus (najlepiej buraczany)
– feta
– Cebulka marynowana złota OLE!
– oliwa
– miód
Chleb kroimy na mniejsze kromki. Na chlebie rozsmarowujemy hummus.Buraki kroimy w plasterki i układamy je na kanapeczkach wraz z rukolą. Na wierzch układamy fetę oraz cebulkę marynowaną OLE!. Całość skrapiamy oliwą połączoną z miodem, solą i pieprzem.
Wariant II:
– chleb
– twarożek
– ser gorgonzola
– dojrzałe gruszki
– orzechy
– Cebulka marynowana złota OLE!
Chleb kroimy na mniejsze kromki. Na chlebie rozsmarowujemy twarożek. Na wierzch układamy gorgonzolę, soczystą gruszkę oraz orzechy wraz z cebulką marynowaną złota OLE!.
Więcej na: www.wole-ole.pl
__________________________
Cebulka marynowana złota OLE!
Pojemność: 305 ml
Cena: około 7 zł