Zobacz także
Wegański pasztet i chleb ze śliwką na zakwasie — zaskocz bliskich na święta
Wielkanoc to doskonała okazja na wypróbowanie nowych potraw, a przy tym przepisów. Puszysty pasztet czy chrupiący chleb to już tradycja na polskim stole. Jak je przygotować, aby dostarczyć bliskim niezapomnianych wrażeń smakowych? Sekret tkwi w diecie roślinnej. Według raportu The Vegan Society w Internecie coraz częściej poszukiwane są inspiracje na potrawy roślinne*. To zrozumiałe — […]
Beza Delecta – nowość na rynku
Beza Delecta do samodzielnego wypieku – to nowa propozycja tej firmy, która weszła do składu portfolio jej mieszanek do ciast.
Roladki na wielkanocne śniadanie
Najbardziej wykwitną propozycją będą roladki z wysokiej jakości szynką wędzoną. Szynka z serii Naturrino Sokołów ma delikatny smak, podkreślony dodatkiem naturalnych przypraw, a dostępna jest w formie wygodnych plastrów – idealnych do przygotowania roladek. Składniki: 1 opakowanie Szynki Wędzonej Naturrino „Sokołów” 80-100 g sera feta 80 g serka śmietankowego puszystego 1-2 pęczki bardzo świeżych rzodkiewek […]