Mięso i ryby

77 sposobów na podanie parówki

Firma Peklimar, ekspert w dziedzinie wyrobów wędliniarskich, oferuje konsumentom nowy produkt – Parówki „Szczęśliwa Siódemka” wytworzone wyłącznie z chudego mięsa wieprzowego. Wyjątkowa receptura, dodatek delikatnych przypraw i lekkie wędzenie ciepłym dymem bukowo-olchowym sprawiają, że nie mają sobie równych na rynku.
Nowe parówki to znacznie więcej niż tylko produkt najwyższej jakości. Współpracujący z marką kulinarni eksperci stworzyli aż siedemdziesiąt siedem przepisów na przepyszne dania z wykorzystaniem parówek marki Peklimar, które konsument znajdzie w internecie na stronie: www.szczesliwasiodemka.pl.

Nowe parówki „Szczęśliwa Siódemka” zostały zapakowane w folię utrzymaną w ciepłej, słonecznej kolorystyce. W opakowaniu „Szczęśliwej Siódemki” znajdziemy 7 parówek o łącznej wadze 260 gram. Dzięki temu w każdej chwili można łatwo skomponować szybką przekąskę lub bardziej wyszukane danie. Wyraźny logotyp marki Peklimar i wizerunek rodziny na opakowaniu sprawiają, że produkt wyróżnia się na półce w sklepie.

Z tyłu opakowania producent zamieścił etykietę z pełną informacją o składzie produktu, a także specjalną tabelę żywieniową z zawartością tłuszczu, białek i węglowodanów oraz liczbą kalorii w produkcie. Jako jedyna marka na rynku „Szczęśliwa Siódemka” na opakowaniach zamieściła również prosty system symboli rysunkowych z propozycją wykorzystania produktu w kuchni.

Przyjemność każdego dnia

Dzięki nowej stronie www.szczesliwasiodemka.pl możemy odkryć całe mnóstwo znakomitych inspiracji na dania z parówek. Mamy okazję przetestowania „Szczęśliwej Siódemki” w zapiekance makaronowo-pomidorowej, zupie orientalnej czy soczewicowej lub w przysmakach o tajemniczych nazwach – jak Szczęśliwa Siódemka po piracku. Peklimar zachęca konsumentów do własnych eksperymentów – na stronie istnieje też możliwość dodawania przepisów przez internautów. Mistrzowie kuchni przygotowali mnóstwo przepisów w pięciu kategoriach: dania dla dzieci, dania główne, przekąski, sałatki, a także zupy.

Dodaj komentarz